علل ناخن جویدن
علل ناخن جویدن
علل اصلی ناخن جویدن کودکان چیست؟ درمان قطعی ناخن جویدن چیست ؟ با کمک چه راهکار هایی می توان از ناخن جویدن کودک جلوگیری کرد ؟ اگر کودک شما هم عادت به ناخن جویدن دارد ،بهتر است مقاله زیر را مطالعه کنید ،دکتر افشار متخصص مغز و اعصاب کودکان به بررسی علل ناخن جویدن کودکان و راهکار های ترک آن پرداخته اند .
ناخن جویدن در حالت کلی دو حالت دارد ،حالت اول به این صورت است که کودک با بردن انگشتان سمت دهان عمل ناخن جویدن را انجام می دهد ، در حالت دوم هم کودک گوشه های ناخن و پوست اطراف آن را می کند ،در هر دو حالت کودک دچار اختلال عادتی شده است که لازم است هر چه زودتر اقدامات درمانی صورت گیرد .
این ناراحتی عموما در سنین 3-4 سالگی نماد پیدا می کند . جویدن ناخن به عنوان نشانه ای از بی اعتمادی و نگرانی کودک شناخته شده است ،اگر کودک در خانواده تحت فشار و مزمت های رفتار و گفتاری قرار گیرد و از جانب والدین و یا هر شخص بزرگتری مورد تنبیه لفظی و عملی قرار گیرد و یا میان والدین بگو مگو پیش آید و همیشه در ستیز باشند ، کودک به ناراحتی و نگرانیهایی روی خواهد آورد و ناخواسته چنین مشکلی او را در بر خواهد گرفت .
حس حسادت ،عدم توجه به کودک و یا کافی نبودن آن ،فشار و ناراحتی های رفتاری نیز از عوامل دچار شدن کودک به جویدن ناخن به شمار می روند . به طوریکه مشخص گشته نزدیک به نیمی از کودکان دچار چنین ناراحتی روانی هستند .
از انجا که اختلالات عادتی مشکلی برطرف شدنی است ، بهتر است تا والدین آرامش خود را حفظ کنند .
دکتر افشار خاص متخصص مغز و اعصاب اطفال در زمینه انواع بیماری های مغز و اعصاب تخصص دارند ،شما می توانید برای مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :
شماره تماس : 02188665452 – 09903101440
رفتار های غیر معمول کودکان
منظور از اختلالات رفتاری در کودکان به گروهي از واکنش های رفتاری کودکان اطلاق می شود که در حالت طبیعی هیچ کودک و یا فرد بزرگسالی چنان عملی را انجام نمی دهد . مثلا دیده می شود که برخی از کودکان پیشانی خودشان را جمع می کنند و خطوط زیادی بر روی آن پدید می آید و قیافه کودک را زشت می سازد ،یا اینکه برخورد لرزش های لحظه ای حاکم می سارند ، با چنگ زدن به شلوار لحظه ای میلرزند و به حالت طبیعی بر می گردند . ناخواسته مدام مدام پلک زده و یا یکی از گونه هایشان را حرکت می دهند . لبه های بینی خودشان را باز و بسته می کنند ،سرشان را در حالت عادی به جانبی می گیرند و یا ناخواسته تکان های شدیدی می دهند ، پاهایشان را مدام به زمین می زنند و یا مثل ثانیه ساعت می لرزانند . شانه هایشان را بالا می اندازند ،با انگشتان خود بازی می کنند و… این ها تماما از گروه رفتاری غیر معمول شناخته شده اند . رفتار های غیر معمولی نشات گرفته از عدم آرامش در دنیای روحی کودک است . کودک می تواند به تقلید از دیگران نیز به چنین ناراحتی دچار شوند . به همین جهت ادامه چنین رفتاری تاثیرات سو روانی دارد ،مطرح ساختن موضوع با متخصص مغز و اعصاب کودکان ومشاوره روانشناسي از الزامات است .
برخی از خدمات دکتر افشار خاص
با تشکر مدیریت سایت دکتر افشار خاص متخصص مغز و اعصاب اطفال
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!